Meld hier zelf je evenement aan!

Heb jij een leuk, interessant of mooi evenement dat je op onze agenda wil plaatsen?

(Muziek)theater

Heb je een leuk programma voor vrouwen in de regio?

Lezing of presentatie

Bespreek je een bepaald onderwerp of heb je een presentatie gepland?

Bijeenkomst

Wil je een groep vrouwen een mooie tijd geven en heb je daarvoor iets georganiseerd?

Professioneel

Organiseer je een event over werk of werkgerelateerde zaken?

Graag zetten we alle events voor vrouwen en vrouwenzaken op de agenda, want zo bouwen we samen aan een mooi en volledig overzicht!

De Regio Alkmaar bestaat uit 7 gemeenten: Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Uitgeest, Graft-De Rijp en Schermer. Maar ook events van iets daarbuiten zijn natuurlijk van harte welkom op de agenda.

Waarom zou ik m’n event aanmelden?

Het is leuk!

Niets is zo leuk (vinden wij), dan om samen te zijn met fijne, interessante en gelijkgestemde mensen op een bepaalde plek. Met je vriendin, je zus, moeder, oma, tante, collega of gewoon een nieuwe kennis.

Het is belangrijk!

Het versterken van je netwerk is belangrijk omdat het je meer mogelijkheden geeft om je leven in te delen zoals jij dat wil. Mensen die hun netwerk vergroten, vergroten ook hun kansen en mogelijkheden.

Het verbindt!

Verbinding en connectie tussen mensen is belangrijk. Vrouwenzaken en vrouwen hebben verbinding nodig om tot bloei en uitvoering te komen.

Je breidt je netwerk uit!

Offline & online hebben we via het platform, social media en alle events die op de agenda staan een enorm netwerk opgebouwd in de regio Alkmaar en daarbuiten. Maak er gebruik van en help elkaar hiermee.

Praktische zaken:

Het is handig om de praktische zaken, om je event heen, op een rij te zetten. Hiernaast de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Hoe meld ik m'n event aan?
Wordt mijn event meteen gepubliceerd?

Wanneer je je event aanmeldt, volgt er nog door ons een controle. We kijken dan natuurlijk ook of het evenement wel past bij de missie en visie van WomanLink als organisatie. Wanneer dit niet het geval is, wordt het evenement niet gepubliceerd. Daarover ontvang je verder geen bericht. Op die manier willen we de website van WomanLink een fijne omgeving voor vrouwen houden.

Kan ik later nog gegevens wijzigen?

Nee en ja. Wanneer je op de ‘knop: Voeg evenement toe’ hebt geklikt kun je niets meer aanpassen. Dus dubbelcheck voordat je bevestigt. Als je echt nog iets wil aanpassen, stuur dan een e-mail naar contact@womanlink.nl, dan pakt het projectteam het zo snel mogelijk op.

Kan ik alleen events voor vrouwen aanmelden?

Ja, vanuit WomanLink houden wij ons alleen bezig met vouwen en vrouwenzaken. Voor mannen zijn weer amnder platformen en organisaties. Mannen zijn wel van harte welkom als zij gelijkwaardigheid ondersteunen.

Kunnen jullie me helpen met organiseren?

Ja en nee. We kunnen je zeker helpen met connecties in ons netwerk om je event van de grond te krijgen. En we werken ook zeker samen met organisaties.

Maar we zijn geen evenementenbureau o.i.d., dus het initiatief komt bij jou vandaan. Wil je overleggen over je event? Laat het ons weten via het contactformulier.

Wat zet jij in je agenda?

Wat is er leuker om je agenda te vullen met mooie en interessante evenementen waar je andere vrouwen ontmoet?

Wij gaan zelf heel graag naar allerlei verschillende events om inspiratie op te doen, nieuwe mensen en bekenden te ontmoeten. En samen een mooie tijd te beleven.

De variatie aan evenementen in de regio verbaast ons steeds weer, heel positief, want er zijn zoveel geweldige initiatieven waar mensen aan werken.

Wij worden hier heel blij van!

Hoe werkt het?

Organiseer je event

Heb jij een leuk, interessant of mooi evenement dat je op onze agenda wil plaatsen?

Een event dat voor vrouwen is, of over vrouwenzaken gaat?

Dat kan!

Je hebt je hele event al op de rit. Locatie, datum, je team is up & running. Je wil hiermee iets doen voor de wereld en mensen een mooie tijd bezorgen. Mensen iets bieden om over na te denken, of om ze blij te maken.

i

Vul je event in op onze agenda

Als alle informatie rond is, kun je je event op onze agenda zetten. Datum, tijd, locatie, extra informatie over de inhoud en een goeie foto kun je hier allemaal invullen en uploaden.

Zodra je alles goed hebt ingevuld, en onderaan op de knop ‘Voeg Evenement Toe’ hebt geklikt krijgen wij een melding in onze mailbox.

Wij lopen dan even alle info na en publiceren* dan je evenement op de website.

Wij delen je event

Na jouw aanmelding krijgen wij een melding in onze mailbox.

Wij lopen dan even alle info na en publiceren* dan je evenement op de website en op onze social media.

(*We kijken dan natuurlijk ook of het evenement wel past bij de missie en visie van WomanLink als organisatie. Wanneer dit niet het geval is, wordt het evenement niet gepubliceerd. Daarover ontvang je verder geen bericht. Op die manier willen we de website van WomanLink een fijne omgeving voor vrouwen houden.)

Heb je nog andere vragen?

Share This