Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muzikale vertelling over de Godin Inanna

maart 9@19:15 - 21:15 UTC+1

€20

Muzikale vertelling over de Godin Inanna en haar reis naar de onderwereld

De eeuwenoude mythe van de Soemerische Godin Inanna is één van de boeiendste mythes ter wereld en nog altijd een krachtige spiegel. Laat je meevoeren in de beleving van de muzikale
vertelling over Inanna en haar reis naar de onderwereld. Ontdek wat de archetypische beelden jou te vertellen hebben. Ervaar hoe deze mythe je inzicht kan geven en kan helpen je weg te vinden in het leven van alledag.

Laat je inspireren door een eeuwenoude mythe met een absolute heldin in de hoofdrol! De godin Inanna vertegenwoordigt aspecten van een Godin waar vrouwen van nu naar op zoek zijn. In de mythe staat Inanna symbool voor een krachtige en wijze vrouw, die haar eigen vrouwelijkheid en seksualiteit omarmt. Een vrouw die niet bang is haar intuïtie te volgen en zich te begeven buiten haar “comfort zone” en de moed heeft de haar bekende wereld achter zich te laten op zoek naar onbekende diepten en mogelijkheden. Hoewel de mythe al meer dan 4.000 jaar oud is, heeft deze nog steeds betekenis voor ons leven anno 2019 in het hier en nu: de mythe vertelt over een spirituele reis, die elk mens gedurende z’n leven kan maken. Het is de reis naar heel-wording. Deze unieke samenwerking van verhaal en klank wordt aangeboden door 3 personen:
Brigitta Oudega koos, na een juridische loopbaan in het bedrijfsleven, voor de studie psychologie. Daarnaast heeft ze zich ontwikkeld in de rol van verhalenverteller. Zij gelooft in de transformerende kracht van verhalen en raakte gefascineerd door de mythe van Inanna. Zij vertelt het verhaal en nodigt je uit te delen wat je raakt in deze mythe. Hoe hoor jij de roep uit de onderwereld? Ga met haar mee op reis!

Anne & Jacinta van “Inresonantie” geven al vele jaren Klankhealing Concerten. Hierbij bespelen zij diverse etnische klankinstrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid, waarbij zij zich verbonden voelen met de bron en alles wat leeft. Zij verzorgen de klanken bij het verhaal.

Praktische informatie:
Datum: 9 maart 2019: van 19:30 uur tot uiterlijk 21.15 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Locatie: Het witte kerkje De Terp, Kerklaan 4, 1829 BS Oudorp
Prijs: € 20,- voor verhaal en klankbeleving, inclusief nagesprek.
Aanmelding (min. 15): bij brigitta.oudega@hetnet.nl
Meer informatie: Het Andere Verhaal en www.inresonantie.nl; ga naar “Inanna” onder concertagenda (overige klankactiviteiten)

Gegevens

Datum:
maart 9
Tijd:
19:15 - 21:15
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
brigitta.oudega@hetnet.nl

Locatie

“Het witte kerkje” De Terp
Kerklaan 4
Oudorp, 1829 BS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-23110428 (bij voorkeur in de avond)
Website:
http://www.deterpoudorp.nl