Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Janne Schra – LALALA LOVE

mei 19@15:00 - 17:00 UTC+1

€20

In deze persoonlijke voorstelling put Janne Schra uit haar omvangrijke oeuvre van Room Eleven, Schradinova en haar solowerk. Er zit muziek in haar naam, in haar leven, in haar genen. En dat laat ze horen. In een intieme bezetting speelt ze haar lievelingsnummers zoals ze klinken in een rokerig klein theatertje in Parijs in de jaren ’60 of in een jazzbar in New Orleans. LALALA LOVE is een ode aan haar liefde voor muziek uit vervlogen tijden. Laat je meevoeren door de nieuw gearrangeerde liedjes, door haar rare, ontroerende en grappige verhalen en natuurlijk door haar betoverende stem.

Janne Schra
Ze kon nooit naar de kleine dansende lichtjes aan de overkant van het water kijken zonder te denken: ‘Zou het daar nog beter zijn? Leuker? Spannender?’ Altijd was er het verlangen naar meer. Dat verlangen leverde een heleboel prachtige muziek op. Alle onrust, veranderingen, verhuizingen en verlangens belandden in liedjes. Liedjes over planeten en alfamannen, over vogels en naar Parijs rijden in je eerste auto. Uithuilen en uitzwaaien. Een dronken nacht in New Orleans en andere manieren van vluchten.

Na 6 jaar de frontvrouw van Room Eleven te zijn geweest volgde Schradinova. Janne werkt samen met heel uiteenlopende muzikanten en treedt op over de hele wereld: Montréal, Berlijn, Tokyo. Ze ontving een Zilveren Harp, gouden en platina platen en haar laatste studioalbum PONZO (2015) werd meteen na de release genomineerd voor een Edison en een 3voor12 Award.

Gegevens

Datum:
mei 19
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.cultuurkoepelheiloo.nl/posts/janne-schra-lalala-love

Organisator

Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo
Landgoed Willibrordus Kennemerstraatweg 464
Heiloo, 1851 NG Heiloo
+ Google Maps
Website:
http://www.cultuurkoepelheiloo.nl/