Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Night of the Drums “Ladies on stage”-edition

maart 8@17:00 - 00:30 UTC+1

€17,50

Tijdens Internationale Vrouwendag op vrijdag 8 maart a.s. staat de 2e editie van Night of the Drums in het teken van ‘ladies on stage’. Night of the Drums in Podium Victorie Alkmaar biedt een gevarieerd programma waarin drums & percussie uit diverse culturen centraal staan. Het voorprogramma wordt verzorgd door leerling groepen percussie. Het hoofdprogramma wordt verzorgd door professionals; dit keer door Venus Tunes Live met drie topvrouwen. Venus Tunes Live is Jazz, Soul, Funk en House in de blender, power on, volume open en gaan. Speciaal voor deze Night of the Drums is de vrouwen band ‘Meninas do Samba’ samengesteld, bestaande uit leerlingen van verschillende samba/conga groepen uit Alkmaar e.o.

Zij zullen in het voorprogramma de zon laten schijnen met Samba klanken! Ook zullen er op deze avond twee drumsters spelen die les hebben bij Drumschool Matthijs Ament: Demi Aartse en Malvika Eriks.

De avond wordt omlijst door maar liefst twee verschillende DJ’: DJ Parmini en DJ La Fem.

Nieuw is dat er dit keer een workshop vooraf plaatsvindt. Van 17:30 tot 19:00 kun je eerst zelf lekker actief de week afsluiten met een workshop Mixed Percussie van percussioniste Femke Krone. Daarna is er gelegenheid om samen heerlijk Indisch te eten en dan gaan de deuren open voor Night of the Drums.

|Opgave vooraf voor deze combi is wel noodzakelijk.|

LET OP:
Aanvang programma is 20:00 uur
Aanvang workshop is 17:30 uur (deuren open: 17:00)
‘Combi-ticket’ is workshop + diner + programma (start 17:30)
‘Ticket’ is alleen programma (vanaf 20:00)

De productie is in handen van Annemiek Klever van Bureau Dynamiek & Chris Colleye van Het Ritme van de Wereld.  Info/tickets: www.podiumvictorie.nl |  Informatie over combi & ticket : 072-5115521 (kantoor)

Gegevens

Datum:
maart 8
Tijd:
17:00 - 00:30
Kosten:
€17,50
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.podiumvictorie.nl/programma/night-of-the-drums-19

Locatie

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar,
+ Google Maps
Telefoon:
072 511 5076
Website:
https://www.podiumvictorie.nl/