Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziektheatergezelschap Samba Salad

maart 3@14:00 - 17:00 UTC+1

€12,50

Het is ongelooflijk maar waar, Samba Salad viert een vriendschap van 40 jaar!

Vrienden zijn de leukste mensen waar je de meest onvergetelijke momenten mee beleeft. Wat is het leven zonder vrienden?! Vriendschap is van alle (leef-)tijden en Samba Salad wil dit graag vieren met jou in Podium Victorie in Alkmaar.  Laten we samen dansen, zingen en muziek maken, want we zijn vrienden voor… altijd!

Muziektheatergezelschap Samba Salad maakt al vier decennia lang met veel plezier muziektheater voor de kleine mens. Grote mensen genieten ook mee, want muziek voor kinderen is heus niet kinderachtig! Muziekstijlen als flamenco, samba, salsa, latin-jazz, kaseko, calypso en afrobeat zijn het muzikale palet voor de honderden liedjes en voorstellingen van Samba Salad waar inmiddels al meerdere generaties kinderen mee zijn grootgebracht.

Herman Link, Rita Iny en hun dochter Maya Link, nodigen hun muzikale vrienden uit die ze met de jaren hebben ontmoet en trekken de leukste liedjes van Samba Salad uit de kast. Feest mee met het pretconcert ‘Vrienden voor Altijd!’. Nummers als de ‘Bloemkoolsamba’, of het swingende liedje ‘In je Hoofd kan Alles’, één van de allereerste liedjes ‘Bonita Banana’ of de vertaalde versie van de Cupsong ‘Als ik ga’. Welke krijg jij nooit meer uit je hoofd? Er zijn er genoeg om uit te kiezen!

Gegevens

Datum:
maart 3
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://www.podiumvictorie.nl/programma/samba-salad-40-jaar

Locatie

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar,
+ Google Maps
Telefoon:
072 511 5076
Website:
https://www.podiumvictorie.nl/